Toimisto avoinna arkisin klo 7.00 - 15.30 Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta / Piikatu 16, 55120 Imatra huoltokutsu@huoltomestarit.fi Puh. 040 528 1070


Kiinteistöhuolto


 Kiinteistöhuoltotyöhön kuuluvat mm.

 

  • Kiinteistöjen yleishoito
  • Lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmien huolto
  • Ilmastointi-, sähkö- ja valvontalaitteiden kunnossapito
  • Ulkoaluetöitä ovat mm. katu- ja piha-alueiden kunnossapito sekä viheralueiden hoitaminen
  • 24 tunnin päivystysvalmius sekä hyvä asiakaspalvelu

 

Kiinteistöhuollon monipuoliset vaatimukset ja haasteet

Rakennusautomaation kehitys sekä tietotekniikan hyödyntäminen asettavat huoltotoiminnoille ja huoltohenkilöstön ammattitaidolle entistä suurempia vaatimuksia.

Merkittävä osa huoltotöistä raportoidaan asiakkaille sähköisesti erilaisilla kiintestöhuollon ja isännöinnin toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmillä.

Hyvin ja huolellisesti tehty perinteinen käsityö on palvelutarjonnassamme edelleen merkittävässä roolissa.

Ympäristöasioden ja -vaatimusten merkitys ja painoarvo kasvavat edelleen ja jatkuvasti meidän kaikkien yhteiseksi hyväksemme.

Ihmisten, asukkaiden kohtaaminen heidän omassa koti- ja lähiympäristössään asettaa merkittävän haasteen talonmiestyön ja siivoustyön tekijöiden vuorovaikutustaidoille.

Kiinteistö- ja ympäristöhuoltotyön ammattimainen hoitaminen edellyttää monipuolista osaamista ja jatkuvaa osaamisen kehittämistä. Panostamme kaiken aikaa henkilöstömme ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen.

Kaluston on oltava nykyaikaista, tehokasta ja riittävää. Ajoneuvot, työkoneet ja muut laitteet on kyettävä pitämään tehokkaasti tuotantokäytössä. Siten myös kalusto- ja laiteresurssimme ja niihin liittyvä henkilöstön osaaminen pidetään tehtäviemme edellyttämällä tasolla uudistamalla ja kehittämällä niitä jatkuvasti.

 

Tee vikailmoitus täällä